URGENT

7.056 palafollencs i palafollenques estan cridats a les urnes aquest diumenge

Compartiu aquesta història

Aquest proper diumenge 10 de novembre hi convocades Eleccions Generals arreu de l’Estat, la quarta convocatòria electoral després de les també Generals del passat 28 d’abril i de les Municipals i Europees del mes de maig.

Segons les últimes dades del cens de Palafolls, un total de 7.056 habitants del municipi podran exercir el seu dret a vot diumenge, en les 10 meses electorals que hi haurà repartides arreu del municipi.

Aquest cop, tal i com ja us va avançar ara fa un mes aquesta emissora, hi haurà canvis en la ubicació del col·legi on voten els veïns del centre, de Santa Maria i de Mas Carbó. Aquest cop, el MiD i el Teatre de Palafolls acolliran les 7 meses que fins ara se situaven a l’escola les Ferreries.

Concretament, els votants de la secció 1 -habitants del centre- votaran al MiD, on hi haurà 3 meses en total, mentre que els corresponents a les seccions 2 i 4 -és a dir, veïns de Santa Maria, Mas Carbó i disseminats- exerciran el seu dret a vot a les 4 meses situades al Teatre. En aquests dos edificis hi podran exercir el seu dret a vot un total de 4.469 palafollencs i palafollenques.

Paral·lelament a aquests nous centres de votació es mantenen els altres dos col·legis electorals habituals que hi ha hagut fins ara a Palafolls. D’una banda, els habitants del barri de Sant Lluís i els disseminats d’aquesta zona votaran a l’antiga fàbrica del Forroll, on hi haurà les 2 meses corresponents a la secció 3, i on podran votar-hi 1.620 persones.

D’altra banda, els veïns de Sant Genís, Ciutat Jardí i Mas Reixac continuaran votant al Local Social de Sant Genís, on se situarà l’única mesa de la secció 5. Aquí hi podran votar un total de 967 electors.

Els col·legis electorals obriran a les 9 del matí i es tancaran a les 8 del vespre.

D’altra banda, l’Ajuntament ha informat també que durant la jornada electoral hi haurà personal de l’Oficina d’Atenció Ciutadana a l’entrada del MiD que atendrà als veïns en cas que sorgeixin dubtes o consultes, així com per consultar el cens o presentar qualsevol reclamació en cas que tinguin dificultats per exercir el seu dret a vot.

Durant aquests dies previs a les eleccions, la mateixa OAC continua estant a disposició de la ciutadania per donar informació sobre els centres de votació, cens electoral, padró d’habitants o qualsevol altre qüestió relacionada amb les eleccions. L’oficina obre al públic de dilluns a divendres, de 9 a 2 del migdia, i també ofereix atenció mitjançant el telèfon de l’Ajuntament, el 93 762 00 43.

Ràdio Palafolls us informarà del desenvolupament de la jornada electoral i us oferirà, a partir de les 8 del vespre un programa especial, un cop tanquin els col·legis electorals.

Font: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics