Jornada complicada pel CB Palafolls, en què només guanya el Sots 21 i es col·loca líder

L’última jornada ha deixat derrotes en la majoria d’enfrontaments dels equips del CB Palafolls que jugaven aquest cap de setmana.

És el cas del Sènior B, que perdia a la pista del Sant Julià de Ramis 71 a 62, després d’un partit disputat en alguns quarts -especialment al 3r, amb un parcial de 43 a 46 favorable als palafollencs-, però que va acabar decantant-se pels gironins.

L’equip jugarà aquesta setmana contra el Begur, el 4t classificat de la lliga.

També va perdre el Sots 25, que queia a casa del Quart per 58 a 43, després d’un partit amb parcials desigualats.

David Osambela, entrenador i jugador de l’equip, lamentava la manca d’efectius de la plantilla, agraint la participació de membres d’altres equips del club, i explicava que el partit es va anar desdibuixant tot i haver començat guanyant.

Aquest proper cap de setmana l’equip jugarà contra el Joventut Celrà.

L’altra cara de la moneda la va protagonitzar el Sots 21, que guanyava 41 a 56 a la pista del Fontajau. L’equip segueix en ratxa i ara es col·loca líder de lliga.

Un dels jugadors de l’equip, l’Adri, explicava que no va ser un partit fàcil.

Per últim, aquest cap de setmana també jugava el Júnior B, que va acabar perdent 44 a 60 contra el Boet Mataró a casa.

Una derrota per 16 punts després d’un partit igualat però que va decantar-se a favor dels visitants especialment al segon quart, després d’un parcial de 7 a 14.

El Júnior B segueix en 5a posició de la lliga, i aquesta propera jornada jugarà contra el Sant Andreu Natzaret de Badalona.