URGENT

El Castell de Palafolls es converteix en l’escenari del rodatge d’una sèrie

Compartiu aquesta història
Foto: Safir Team

Aquests dies, l’esplanada del Castell de Palafolls està ocupada per diverses carpes, autocaravanes i material diversos.

Aquesta estampa -inusual en aquest paratge del nostre municipi- pertany al rodatge d’una sèrie que s’està fent en aquest indret i que s’allargarà fins a finals d’aquesta setmana.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, algunes fonts apunten que es tracta de la sèrie «Mira lo que has hecho», protagonitzada pel popular humorista i actor Berto Romero, i de la qual ara s’està preparant una nova temporada.

La tria del Castell de Palafolls com a escenari pel rodatge ha estat possible gràcies a l’adhesió del nostre municipi a la Maresme Film Comission, entitat que treballa per promoure i facilitar els rodatges audiovisuals a la nostra comarca.

Segons ha explicat l’Ajuntament de Palafolls, a principis d’aquest mateix mes d’octubre l’Àrea de Patrimoni del consistori va rebre una sol·licitud de permís de rodatge al Castell.

Degut a l’estat de conservació actual del Castell, l’Ajuntament va demanar un informe al Departament de Cultura de la Generalitat per saber si era viable o no dur-hi a terme un rodatge, tenint en compte la catalogació del castell palafollenc com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

El govern català va donar el vistiplau al rodatge posant com a condicions que s’utilitzessin mètodes no invasius i que en cap cas alteressin l’estat actual de les restes de la fortificació.

Segons ha informat el consistori, durant el rodatge de la sèrie l’accés al Castell de Palafolls es troba restringit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics