URGENT

Pineda se situa entre els 6 municipis de Catalunya amb més percentatge de recollida de vidre

Compartiu aquesta història

El municipi veí de Pineda de Mar ha estat una de les ciutats guardonades amb la «Bandera verda», un guardó impulsat per l’entitat Ecovidrio i que reconeix als municipis amb major recollida de vidre.

Segons explica el consistori pinedenc, els factors clau per haver assolit aquest reconeixement són el canvi de contenidors impulsat el juny de l’any passat, la implicació ciutadana i del sector comercial, així com les campanyes informatives que s’han dut a terme des del mateix Ajuntament.

Segons dades del consistori, durant el període d’aquest passat estiu Pineda ha recollit més de de 153 Mil quilos de vidre; és un 17% més que el que es va recollir en el període de l’estiu del passat 2018.

Pineda s’ha situat com a sisè municipi amb més percentatge de recollida de vidre, segons Ecovidrio, només per sota de Tossa de Mar, Pals, Palamós, Badalona i Castell-Platja d’Aro. Just per sota de Pineda, en el rànquing hi ha també altres municipis maresmencs, com Santa Susanna.

L’Ajuntament de Pineda considera que, tot i no disposar encara de dades oficials, tot apunta que també hi haurà un increment de la recollida de paper, envasos i orgànica.

L’acte de lliurament dels premis «Bandera verda» es durà a terme el proper 14 de novembre a Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics