URGENT

L’Amateur del CD Palafolls goleja i escala a la segona posició

Compartiu aquesta història

El primer equip del futbol palafollenc tanca la 8a jornada de lliga amb un gran resultat en el partit que el va enfrontar, aquest dissabte, contra el Lloretenc 2016.

Els palafollencs van imposar-se per 0 a 4 als selvatans després d’un hat-trick de Yeray Martori i un gol de Raul Amorós. Tot plegat els fa recuperar posicions i ara se situen 2ns de la lliga amb 16 punts, a només 2 punts del líder, el Blanes.

L’entrenador de l’equip, David Gascons, fa bona valoració del partit i preveu una següent jornada complicada, ja que s’enfrontaran al Malgrat B, immediat perseguidor a la lliga.

Per altra banda, l’equip Cadet del CD Palafolls va acabar imposant-se també amb autoritat en el seu partit d’aquest cap de setmana contra el Lloret.

Marcos, segon entrenador de l’equip, feia bona valoració del resultat de 6 a 0, però demanava no relaxar-se i seguir treballant per afrontar els propers partits.

La jornada futbolística va deixar també altres resultats, com la derrota per 1 a 11 de l’infantil.

D’altra banda, en pàgina de futbol sala, aquest cap de setmana ha deixat derrotes per l’equip de primera divisió del San Luis, que queia a la pista del Girona per 5 a 1, així com per l’equip Femení de Segona Divisió, que ha perdut a casa del Blanesport 83 per la mínima, 2 a 1.

Per la seva banda, l’equip Aleví de Divisió d’Honor va fer un bon paper a la seva visita a la pista del Sant Julià de Lòria i va acabar imposant-se per 2 a 6, resultat que els permet escalar a la 7a posició, que ocupen amb 11 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics