URGENT

L’Ajuntament de Palafolls debatrà dimarts la moció de rebuig a la sentència del procés

Compartiu aquesta història

Serà en una sessió extraordinària del ple municipal, després que la moció no es pogués incloure d’urgència al ple d’ara fa una setmana.

La sessió comptarà amb un sol punt a l’ordre del dia, i serà el debat de la moció presentada pel grup d’ERC «de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació».

En altres municipis, la moció es va aprovar en plens extraordinaris convocats pocs dies després de conèixer la sentència del Suprem, que ha condemnat entre 9 i 13 anys de presó als diversos activistes i polítics independentistes de l’1-O.

A Palafolls, la proximitat de la sessió ordinària del mes d’octubre va fer que es plantegés incloure la moció per la via d’urgència en aquest ple, però la manca de vots a favor per l’absència d’un regidor va impossibilitar que s’acabés debatent.

La sessió extraordinària de dimarts començarà al punt de les 7 del vespre i serà retransmesa en directe per aquesta emissora a través del 107.7 de la FM i per www.radiopalafolls.cat.

Precisament, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis han convocat als alcaldes demà dissabte a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat per entregar al president Quim Torra les mocions de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics