URGENT

Una estructura metàl·lica cau a les vies a Malgrat i talla circulació de trens de Rodalies

Compartiu aquesta història
Foto: RP

Les pluges d’aquesta nit han deixat desperfectes també als municipis veïns. En el cas de Malgrat de Mar, el sostre d’una nau industrial ha caigut sobre la catenària de la via del tren, just al costat de la cooperativa agrícola Progrés i Garbí, al Camí de la Pomereda.

Aquest fet ha provocat la interrupció del servei ferroviari de Rodalies i, segons ha informat Rodalies, s’ha habilitat el servei alternatiu per carretera.

A la zona dels càmpings de Malgrat s’han repetit les inundacions habituals en dies de temporal, i la mar es mantenia aquest matí molt alterada.

Foto: @albertserrano

Segons ha informat el periodista Albert Serrano, a Malgrat també s’han produït caigudes d’arbres, en alguns casos impedint l’accés als passos soterrats de la via del tren, així com al Passeig Marítim.

En aquest municipi veí també ha caigut un pal de llum al carrer Narcís Monturiol, un dipòsit d’aigua al carrer Sant Pere i un panell informatiu situat a l’avinguda Mediterrània.

El temporal de pluja i vent ha deixat també afectacions al servei elèctric de la comarca del Maresme, on diversos abonats s’han quedat sense llum per culpa del temporal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics