URGENT

Palafolls, pendent encara de tornar a disposar d’Oficina de Recaptació Tributària

Compartiu aquesta història

A principis d’any, l’Oficina de Recaptació Tributària de la Diputació de Barcelona a Palafolls, situada a la plaça Major, tancava sense previ avís.

Segons les primeres informacions emeses des de la Diputació, el tancament era provisional degut a «tasques d’adequació per continuar les activitats amb normalitat properament».

Malgrat aquesta resposta, 9 mesos després l’Oficina segueix tancada i els veïns de Palafolls que han de fer tràmits han de dirigir-se a la de Malgrat de Mar, situada davant l’edifici de l’Ajuntament.

Al ple del passat dijous, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, actualitzava la qüestió i explicava que s’està pendent de la gerència de la Diputació per saber si es reobrirà l’oficina i quan es farà.

En aquest sentit, l’alcalde espera que l’organisme no tingui la intenció d’eliminar l’Oficina de Recaptació Tributària de Palafolls basant-se en les dimensions del municipi.

Alemany afirma que la Diputació de Barcelona ja va «insinuar» aquesta possibilitat durant una reunió mantinguda prèviament, i assegura que l’Ajuntament lluitarà perquè el municipi torni a disposar del servei que tenia fins fa uns mesos.

En aquest sentit, l’alcalde de Palafolls es mostra confiat en què l’Oficina reobri, però diu que la pilota, ara, és al teulat de l’ens supramunicipal.

A l’espera que es desencalli la situació, els veïns i veïnes de Palafolls que hagin de fer tràmits amb la Diputació poden dirigir-se personalment a l’oficina de l’Organisme de Gestió Tributària de Malgrat, fer la gestió per Internet a través del web www.orgt.cat o bé trucar al telèfon 932 029 802.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics