El Sots 25 del CB Palafolls perd d’un sol punt i el Sots 21 s’imposa fora de casa

Aquest cap de setmana ha estat de cara i creu per aquests dos equips del bàsquet palafollenc.

El Sots 25 jugava la tarda d’aquest dissabte a la pista del CB Blanes, en un partit que va acabar amb derrota per la mínima pels palafollencs.

Va ser per un sol punt de diferència, 62 a 61, un resultat final que va ser la consecució d’uns parcials molt igualats al llarg del partit -14 a 13 al 1r quart, 18 a 10 en el segon, 12 a 19 al tercer quart i 18 a 19 a l’últim període.

L’equip rebrà a la Unió Girona aquest proper dissabte a la tarda.

L’altra cara de la moneda d’aquesta passada jornada en pàgina de bàsquet la va signar l’equip del Sots 21, que va imposar-se fora de casa aquest diumenge.

Va ser a la pista del CB Llagostera, on els palafollencs van continuar la seva bona ratxa guanyant per 51 a 70 i mantenint-se així a la part alta de la classificació. L’equip és 2n empatat amb el líder, el Bescanó.

L’entrenador de l’equip, Maxi Sánchez, qualificava el partit d’intens, i espera seguir amb aquest bon ritme als propers partits.

Una altra de les victòries d’aquest cap de setmana va ser pel Júnior Nivell B, que rebia a casa al Calella aquest dissabte, equip contra el qual van imposar-se per 10 punts de diferència, 54 a 44.

Per la seva banda, el Mini A s’imposava a casa contra l’Alella per 55 a 28, i el Mini B no tenia la mateixa sort i queia en el seu partit al Palauet contra el Bàsquet Lloret per 13 a 50.

Malgrat la derrota, Marina Torrentó, entrenadora de l’equip, es mostrava satisfeta del treball i els ànims dels jugadors.

El Mini B jugarà aquest proper cap de setmana a casa contra el Sant Narcís.

Entre els equips que no jugaven aquest passat cap de setmana hi havia el Sènior, equip que començarà la segona fase el proper dissabte contra el Porqueres al Palauet, així com el Cadet B, que jugarà diumenge contra el Masnou.