URGENT

L’ACEP fa bona valoració de la Festa del Comerç però lamenta la baixa participació de comerciants

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Palafolls

La jornada d’ahir diumenge a Palafolls va tenir, com un dels seus actes destacats, la celebració de la 5a edició de la Festa del Comerç, organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls.

L’entitat ha fet una valoració positiva de l’activitat, que malgrat la pluja es va poder dur a terme amb normalitat a la Plaça de les Valls d’Ax, epicentre de la festa.

Emi Parra, membre de l’ACEP, considera que any rere any la festa ha anat millorant , però lamenta que hi hagi poca participació dels comerços del municipi.

Parra explica que, de la trentena de comerços adherits a l’associació, només hi havia 3 parades per promocionar els productes, i considera que amb més implicació de la resta de negocis es faria una festa més lluïda.

La 5a edició de la Festa del Comerç de Palafolls va tenir lloc durant tot el matí i va comptar amb la participació, un any més, de les Cuineres de Sils, que van preparar bunyols.

Durant el matí es va dur a terme també un taller de Mindfulness per nens, es va gaudir de l’actuació de Najma Dansa, amb exhibició de dansa del ventre, es van fer tallers per petits i grans i es va fer el sorteig d’entrades pels dos Escape Room de Palafolls.

Ja sobrepassat el punt del migdia, la fira va comptar amb la ja clàssica Desfilada de Moda, Complements i Maquillatge i Perruqueria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics