radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimecres, 21:00-21:30
Ràdio Palafolls estrena un nou canal de comunicació a través del mòbil
, / 780 0 0

Ràdio Palafolls estrena un nou canal de comunicació a través del mòbil

COMPARTEIX-HO
Inici » Ràdio Palafolls estrena un nou canal de comunicació a través del mòbil

Aquesta emissora ha estrenat recentment una nova via de difusió de les notícies i l’actualitat diària.

Es tracta d’un canal de Telegram, una app de missatgeria similar a Whatsapp i que permet difondre missatges de forma unidireccional a través de la subscripció als seus canals.

Els usuaris del nou canal, que ja compta amb una desena de subscriptors, reben cada hora l’actualització de les noves publicacions que es fan des dels serveis informatius d’aquesta casa.

D’aquesta manera, es reben de forma actualitzada i contínua les notícies de la jornada, que es poden consultar a través del missatge rebut, que presenta l’enllaç al contingut i el titular de la publicació.

Per rebre les actualitzacions del nou canal de Ràdio Palafolls a Telegram cal tenir descarregada aquesta aplicació, disponible tant per sistemes operatius Android com iOS, i dins l’app cal subscriure’s a l’enllaç https://t.me/RadioPalafolls.

D’aquesta manera aquest nou canal de Telegram es suma als altres serveis de comunicació directe amb els oients, ja que més enllà de les xarxes socials i del portal web també s’ofereix un servei de correu electrònic diari amb els titulars del dia. Aquest servei, que fa anys que s’ofereix, lliure cada dia prop de 300 correus electrònics amb les principals informacions de la jornada. Dona’t d’alta AQUÍ