radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Malgrat tira endavant amb l’àrea comercial sense el Decathlon

Malgrat tira endavant amb l’àrea comercial sense el Decathlon

COMPARTEIX-HO
, / 2065 0

L’Ajuntament de Malgrat continua en contacte amb l’empresa inversora que estar interessada en crear una gran àrea comercial a tocar de la N-II al seu pas pel municipi veí. De fet el consistori confirma a aquesta emissora que es continua treballant per poder desenvolupar a aquesta àrea a tocar de la caserna de la Policia Local. Un projecte que fa anys que està en ment i que, en el seu dia, ja parlava d’incorporar una botiga de la coneguda marca esportiva Decathlon. De fet va ser una arma llancívola durant el procés de moció de censura a Malgrat de principis del 2017. Finalment, però Decathlon s’instal·larà a Blanes i el consistori ha demanat a l’empresa inversora que busqui alguna altra marca reconeguda per a la seva àrea comercial malgratenca. Joan Mercader és alcalde de Malgrat.

Aquesta àrea comercial està projectada a la zona on, en el seu dia, s’havia previst una Àrea Residencial Estratègica amb 525 habitatges, molts d’ells protegits. Finalment la crisi va tombar aquesta opció i després d’un canvi d’ús i d’una consulta popular, s’ha decidit instal·lar aquesta àrea comercial, que segons Mercader continua endavant.