URGENT

L’Ajuntament de Palafolls atura tota l’activitat institucional fins el ple de dijous

Compartiu aquesta història

Després de conèixer la sentència del procés, l’Ajuntament de Palafolls va emetre a la tarda un comunicat afirmant que «no pot restar impassible» davant la publicació d’una sentència que considera «absolutament injusta», i que l’únic que pretén és, diuen, «actuar de manera coercitiva respecte als drets col·lectius que s’han guanyat tant com a ciutadans de Palafolls com també com a catalans».

Ho afirma el consistori «com a institució de llarga trajectòria democràtica i compromesa amb els valors de la democràcia i les llibertats del país».

El Govern de Palafolls rebutja «plenament» una sentència que, assegura, «allunya el país del que hauria de ser una solució dialogada».

Segons el govern palafollenc, «l’Estat espanyol respon amb penes de presó desproporcionades a un problema que té una arrel totalment política».

El govern demana que l’Estat i els seus òrgans de poder dependents «reconeguin una realitat que no desapareixerà a través de les interpretacions partidàries d’un ordenament jurídic».

Per tot plegat, l’Ajuntament de Palafolls ha anunciat una aturada de tota activitat institucional de 72 hores, fins la celebració del proper ple aquest dijous a les 7 del vespre.

A la pràctica aquesta mesura suposa la suspensió , per exemple, de la visita del conseller d’Educació  Josep Bargalló prevista per aquest proper dijous al matí o la Junta de Govern Local prevista per aquest matí de dimarts, que tenia 11 punts a l’ordre del dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics