URGENT

Jornada de derrotes pel Sènior, Júnior i Mini del CB Palafolls i victòries per la resta d’equips

Compartiu aquesta història

Cap de setmana complicat per l’equip del Sènior palafollenc, que va caure aquest diumenge a casa del Palamós.

Ho va fer per una dolorosa derrota de 100 a 58, en un partit dominat en tot moment pels locals i en què els palafollencs van tenir molt poques opcions.

Una de les altres cares de la moneda, i en aquest cas positiva, la va protagonitzar l’equip del Sots 25, que va imposar-se per un ajustat 64 a 62 al Palamós.

David Osambela, jugador de l’equip palafollenc, fa valoració d’aquest bon resultat.

Més tranquil va ser el partit del Sots 21, que jugava també a casa aquest dissabte, i que va guanyar amb autoritat al Santjoanenc per un resultat de 72 a 32.

L’entrenador de l’equip, Maxi Sánchez, atribueix la victòria al bon treball en equip i a la pressió exercida durant tot el partit.

No tant d’encert va tenir l’equip Júnior del CB Palafolls, que viatjava aquest diumenge a la pista de l’Agrupació Esportiva Teià, equip contra el qual va acabar perdent 56 a 51.

Per la seva banda, el Cadet sí que va aconseguir imposar-se en el seu partit d’aquest passat cap de setmana. L?equip jugava dissabte al Palauet i va aconseguir imposar-se per 12 punts de diferència, 67 a 55, al Condorchem AB Premià.

L’equip del Mini, que jugava dissabte al matí a Palafolls, va perdrer contra el Salle Cassanenc per 14 a 64.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics