URGENT

Palafolls contractarà tres joves en el programa de Garantia Juvenil

Compartiu aquesta història

Abans de novembre, l’Ajuntament de Palafolls contractarà a 3 joves a través d’aquest programa que està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat i pel Fons Social Europeu amb la intenció de reduir l’atur juvenil.

Seran tres contractes de pràctiques, de 6 mesos a jornada completa, i destinats a persones joves que estiguin inscrites al programa Garantia juvenil.

Els llocs de treball que ofereix l’Ajuntament de Palafolls són els d’auxiliar d’informàtica, pel Departament de Noves Tecnologies, i dues places auxiliars d’administració, per donar suport a diferents àrees del consistori.

En parla Mari Parra, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

Qui estigui interessat en participar en el procés, a banda d’estar registrat al SOC i donat d’alta al programa de la Garantia Juvenil, haurà d’estar en disposició d’almenys un grau mig en les diferents matèries requerides.

L’Ajuntament ha demanat aquestes ajudes per tal de poder millorar aspectes de l’administració electrònica i millorar l’eficiència de la tasca administrativa dels diferents departaments municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics