Les escoles i l’Ajuntament unifiquen les demandes davant la visita del conseller

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous al matí el conseller d’educació Josep Bargalló visitarà els diferents centres educatius del nostre municipi per conèixer de primera mà les instal·lacions, els projectes educatius, però també les demandes de les escoles i institut de Palafolls. El conseller també es reunirà amb els responsables polítics de l’Ajuntament .

Davant d’aquesta propera visita, el consistori ha volgut coordinar els centres educatius per tal d’anar a la una a l’hora de plantejar les demandes que es volen sol·licitar al conseller.

La regidora d’ensenyament de Palafolls, Susanna Pla, explica que el conseller estarà prop d’una hora en cada un dels centres educatius en els que després de la visita es reunirà amb els equips directius per escoltar les seves demandes.

Justament el consistori ha volgut saber quines seran les preocupacions que es faran arribar a Bargalló per tal d’unificar les demandes i projectar unitat a l’hora de plantejar les sol·licituds al Departament d’Educació.

S’espera que Bargalló arribi durant el matí i que després de visitar les dues escoles de primària del nostre poble, visiti l’Institut de Palafolls. A la visita de Bargalló l’acompanyaran diversos regidors palafollencs i també l’alcalde de la vila.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics