radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimecres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimecres, 19:30-20:00
Inici » RP un dels canals preferits pels palafollencs per seguir la Festa Major

RP un dels canals preferits pels palafollencs per seguir la Festa Major

COMPARTEIX-HO
, / 692 0

Aquest matí l’Ajuntament ha fet públic els resultats de l’enquesta de valoració de la passada Festa Major de Palafolls, en la que es destaca que el Facebook de l’Ajuntament ha estat el canal preferit pels palafollencs per seguir els actes i l’actualitat, amb un 54%, seguit de molt a prop per aquesta emissora que va oferir una amplia i renovada programació de seguiment dels actes principals de la festa.

L’enquesta l’han contestat majoritàriament palafollencs d’entre els 30 i 50 anys, bàsicament del centre i que ha viscut la festa com a espectador.

Un dels aspectes més ben valorats d’aquesta passada edició de la Festa Major ha estat la seguretat desplegada pels cossos de seguretat, però també l’organització o la neteja dels espais on es feien actes.

L’enquesta també preguntava sobre tres novetats introduïdes enguany a la festa; la carpa de la pista exterior del Palauet, el Punt Lila i la nova ubicació de la Fira. La carpa ha estat molt ben valorada. En menor mesura el Punt Lila de les barraques i la que té pitjor valoració és el trasllat de la fira al costat de l’església.

Pel que fa a les activitats, les més ben valorades hi ha la tabalada i el correfoc, el concert d’Oques Grasses, els castellers o, una de les novetats d’enguany, l’ArterfestaKids.

2 de cada 3 palafollencs consideren que hi ha poca decoració de Festa Major als carrers o que és insuficient, mentre que el 54% dels enquestat creuen que estaria bé fer marxandatge de la festa, com ara mocadors o gorres.