radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Palafolls estrenarà nova decoració de Nadal a finals de novembre

Palafolls estrenarà nova decoració de Nadal a finals de novembre

COMPARTEIX-HO
, / 915 0

El consistori palafollenc ja treballa en la il·luminació nadalenca que enguany guarniran els carrers de la nostra vila aquestes properes festes.

Tot i que no s’ha donat gaire detalls, el consistori ha explicat que es vol donar un «tomb» a la il·luminació nadalenca al nostre poble. Un canvi definit per diferents aspectes. El primer que els nous llums seran participatius, ja que un «col·lectiu» del municipi serà part activa de la decoració ja que, segons explica la primera tinent d’alcalde de Palafolls, Susanna Pla, es proposarà al col·lectiu, encara no especificat, que treballi un material que ajudarà a guarnir els carrers per aquestes festes.

D’altra banda, l’enllumenat nadalenc s’estrenarà oficialment a finals del mes de novembre amb un acte específic d’encesa de les llums. Poca cosa més es coneix encara sobre aquest acte només que serà el dia 29 de novembre al vespre, coincidint amb la celebració, l’endemà, de la Fira d’Artesania i Complements de Nadal que es farà al centre de Palafolls.