URGENT

Les jornades del Suquet de Peix Blanes reten homenatge al cuiner palafollenc Toni Múrcia

Compartiu aquesta història

Aquest mes d’octubre 11 restaurants de Blanes celebren el ‘Mes del Suquet de Peix’, unes Jornades Gastronòmiques que reivindiquen la vocació marinera de la ciutat. Un dels plats més arrelats al municipi és el suquet de peix, tot i que tothom té la seva manera de fer.

En aquesta nova edició del 2019 de les jornades del ‘Mes del Suquet de Peix’ de Blanes es compta amb la participació d’un total d’11 restaurants, que ofereixen una gran varietat d’opcions.

Els preus dels menús del suquet en aquests restaurants van des dels 25 €, el més barat, fins als 49 €, el més car. També hi ha establiments que ofereixen plats cuinats amb Suquet de Peix de manera unitària, formant part de la carta a l’abast dels clients.

A banda de les varietats de peix, hi ha un llarg llistat de productes blanencs per afegir en la confecció del menú: des de D.O. mongeta del ganxet fins les Carboneres d’una pastisseria local o la fruita i verdura fresques de l’horta de Blanes.

El tríptic que s’ha editat amb motiu del ‘Mes del Suquet de Peix’ recull tota la informació necessària sobre aquest cicle culinari i, a més, inclou un regal destinat als qui tenen la ma trencada a la cuina, ja que inclou una recepte del desaparegut cuiner palafollenc Toni Múrcia. Es tracta de la recepte d’un ‘Suquet d’Anxoves’ que es pot fer a casa. D’aquesta manera l’organització també vol homenejar al xef palafollenc que durant molts anys va participar i col·laborar en les Jornades Gastronòmiques blanenques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics