radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » El Teatre de Palafolls acull aquest diumenge l’obra «Oceans»

El Teatre de Palafolls acull aquest diumenge l’obra «Oceans»

COMPARTEIX-HO
, / 834 0

Es tracta de la primera de les dues representacions que s’oferiran aquest mes d’octubre al teatre palafollenc, i és a càrrec de la companyia El Mirall.

Les entrades per aquesta funció, que es farà a les 6 de la tarda d’aquest diumenge, estan a la venda a un preu de 5 euros al MiD i també, el mateix dia de l’obra, a les taquilles del Teatre de Palafolls.

La setmana que ve, també diumenge a la tarda, s’oferirà al teatre una doble sessió de dramatúrgia. D’una banda es durà a terme la representació de l’obre de microteatre «La teta que os falta», i de l’altra l’obra «La Teta Lisa», amb la companyia Grillats de Cabrera de Mar, i en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.