radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Tallers contra el bullying a les escoles

Tallers contra el bullying a les escoles

COMPARTEIX-HO
, / 1264 0

La Policia Local de Palafolls ha reprès el seu programa d’activitats a les escoles del municipi amb la voluntat d’educar als més petits sobre diferents aspectes. El primer que s’ha tractat aquesta setmana amb els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària per prevenir l’assetjament escolar, altrament conegut com a bulling.
A partir de jocs, de teatralització i cançons, els agents de la Policia Local introdueixen què és el bulling i com evitar ser-ne víctima i ser-ne còmplice. Ho explica Lluís Moreno, caporal de la Policia Local.

Aquesta setmana acabaran les sessions a Les Ferreries i aviat es faran també a Mas Prats.
El cos local de seguretat fa anys que desenvolupa un programa de xerrades, tallers i sessions per a escolars de totes les edats, també a la llar d’infants. Enguany, aquest programa també arribarà a l’Institut de la Font del Ferro, amb qui s’està treballant encara les matèries a tractar.
Enguany la Policia té previst realitzar xerrades i sessions sobre bulling, educació viària, amb les seves exitoses gimcanes, o treball sobre la internet segur.
Una de les novetats d’enguany és que aquest mes de novembre, s’oferirà una xerrada sobre educació viària destinada a pares i mares.

En aquestes sessions hi passen centenars d’alumnes de les dues escoles locals, la llar d’infants i enguany també els adolescents de l’Institut.