L’Ajuntament de Malgrat avisa d’un possible sobrecost en les obres de reforma del Passeig Marítim

Imatge de les obres del passeig aquest passat estiu - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La primera de les dues fases de les obres del passeig va començar el passat mes de gener, amb 2 mesos de retard sobre el que estava previst, i amb la intenció que acabés abans de l’inici de la temporada turística, cosa que finalment no es va poder produir.

En declaracions a aquesta emissora, l’actual alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha explicat que s’ha detectat un sobrecost en els treballs, sobre el qual s’està treballant per determinar-ne la xifra i valorar així si caldrà o no modificar el projecte.

Mercader ha criticat que l’anterior equip de govern, segons afirma, no hagi estat fent un seguiment dels treballs en aquest sentit per tal de detectar aquest sobrecost amb anterioritat.

Segons ha explicat l’alcalde, si el sobrecost és superior al 20% caldrà modificar el contracte i el projecte.

Mercader afirma que ja s’han iniciat converses amb els responsables de comerços de la zona del Passeig Marítim, i també els veïns, per fer valoració de la primera fase de les obres de reforma de la zona.

Segons l’alcalde malgratenc, les reunions han de servir per recollir els suggeriments i canvis que vulguin fer els comerciants i veïns. En aquest sentit, Mercader afirma que, si es proposa algun canvi substancial en el projecte, això implicarà un retard en l’execució de la segona fase de les obres, prevista per aquest mateix mes d’octubre.

Per tot plegat, l’alcalde de Malgrat no s’aventura a fer previsions sobre la possibilitat que les obres estiguin acabades abans d’iniciar la propera temporada turística, si finalment s’acaba retardant l’inici de la segona fase dels treballs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics