URGENT

Ja s’està preparant el nou calendari dels comerciants

Compartiu aquesta història

L’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafolls i l’ACEP ja estan treballant en l’elaboració d’un nou calendari de paret per a l’any vinent.
Es tracta de l’habitual calendari que es regala des dels comerços locals pels volts de Nadal i que sempre busca promocionar el teixit comercial del nostre municipi.

La tècnica de Promoció Econòmica de Palafolls, Sílvia González, confirma a aquesta emissora que el calendari ja està en marxa. Des de fa unes setmanes ja es treballa amb l’ACEP sobre com haurà de ser el disseny i la temàtica.

Justament sobre la temàtica, González, explica que encara no es pot revelar quin serà el fil conductiu del calendari, del que es fan 2500 còpies, però sí que explica que girarà entorn de la promoció del producte local i de qualitat.

Des de fa uns anys el calendari, que tornarà a ser mida DINA4, busca fer valdre l’ampli teixit comercial del nostre municipi. Ho ha fet de diferents maneres. Des de donar protagonisme als establiments, als mateixos comerciants, barrejant professions o recordant establiments desapareguts.
Els calendaris, que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, es repartiran en les properes festes nadalenques en els diferents establiments comercials del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics