URGENT

Cara i creu de resultats pel Sènior i els Sots 25, Sots 21 i Júnior del CB Palafolls

Compartiu aquesta història

La jornada d’aquest cap de setmana ha estat dolorosa per l’equip Sènior Masculí del bàsquet palafollenc, que queia a la pista de l’AE Begur dissabte a la tarda.

Els palafollencs van caure per 47 punts de diferència -108 a 61-, en un partit en què van destacar com a màxims anotadors Coll -amb 15 punts- i Macias -amb 18.

L’equip jugarà aquesta setmana també fora de casa. Serà el proper diumenge al vespre a la pista de la Unió Bàsquet Palamós.

L’altra cara de la jornada pel bàsquet palafollenc la va donar, entre altres equips, el Sots 25. L’equip viatjava a Girona per enfrontar-se a casa del CB Narcís, i va aconseguir la seva primera victòria.

Va ser per un resultat de 62 a 73, un resultat que els permet situar-se a la 6a posició de la lliga.

David Osambela, jugador del Sots-25, explica que, malgrat la manca de jugadors, l’equip va fer un bon treball defensiu i individual, i gràcies a això es van poder endur la victòria.

El Sots 25 palafollenc jugarà aquest proper cap de setmana contra el Palamós al Palauet.

Un altre dels equips que també va signar una jornada positiva és el Sots 21, que es troba en ratxa i que aquest cap de setmana va tornar a guanyar. Ho va fer a casa contra el Fontajau per 66 a 45, i l’equip ocupa ara la 3a posició de la classificació, i aquesta propera jornada s’enfrontarà al Palauet contra el Sant Joanenc.

Qui també va encadenar una nova victòria ha estat l’equip del Júnior B, que també jugava al Palauet aquest cap de setmana. L’equip va imposar-se per 13 punts al CB L’Ametlla -56 a 43.

L’entrenador de l’equip, Pere Dotras, fa una valoració positiva d’un partit que qualifica de “relativament còmode” i també “seriós” per l’equip palafollenc, especialment als primers compassos.

Els Sots 21 jugarà aquest cap de setmana que ve contra l’Agrupació Esportiva Teià.

Aquest cap de setmana també van jugar el Cadet, que va caure derrotat per 15 punts de diferència a casa del CB Calella, col·locant-se ara en 4a posició de la lliga.

Pe que fa als Minis, l’equip de nivell A va iniciar amb bon peu la lliga guanyant a casa del Sant Pol per 22 a 52. El de nivell B, per la seva banda, no va tenir tanta sort, i va acabar perdent 84 a 34 a casa de l’Athletic Silenc.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics