URGENT

Malgrat celebra aquest cap de setmana el seu 45è Aplec de la Sardana

Compartiu aquesta història

La veterana trobada sardanista de Malgrat bufa enguany les espelmes del seu 45è aniversari, i ho farà repetint un cap de setmana amb doble ració de propostes, dissabte i diumenge.

Les activitats s’inicien ja aquest dissabte al parc de Can Campassol, on hi ha una ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, a partir de les 6 de la tarda.

Aquesta activitat serà el preàmbul de la jornada central de l’Aplec de la Sardana, demà diumenge, en què aquest cop hi participaran algunes cobles ja conegudes de la trobada malgratenca.

Aquest cop l’Aplec reunirà a la Cobla Els Montgrins, la Jovenívola de Sabadell i la Principal del Llobregat, i arrencarà a les 10 del matí al parc de Francesc Macià.

Una trobada que comporta un nivell notable de feina pels seus organitzadors, no només durant el cap de setmana de celebració sinó també els mesos abans.

En parla Montserrat Clapés, membre de l’Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina.

L’aplec, que té l’entrada lliure, comptarà amb servei d’autobús fins al parc de Francesc Macià, així com servei de bar i entrepans i una arrossada popular el migdia.

L’organització ha avisat que, en cas de mal temps, l’aplec es durà a terme al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics