URGENT

Els joves de Malgrat volen grups locals per Sant Nicolau

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat ha tancat aquest dilluns una enquesta adreçada als joves del municipi per tal de conèixer les seva opinió i les seves preferències respecte a la programació del concert jove de Sant Nicolau, la festa major d’hivern de Malgrat que es celebra a principis de desembre.
L’Ajuntament pretenia conèixer les preferències musicals dels joves per poder planificar i donar forma a l’edició d’enguany del conegut com Sound Nicolau.
Finalment hi ha participat 217 persones i, un cop fet un primer buidatge de dades, el consistori explica que les opcions més votades pels joves és la de programar grups locals de Malgrat i Alt Maresme. Rere d’aquesta opció principal hi ha també la presència de DJ’s i en tercer lloc ha quedat l’opció de concerts de versions.
El regidor de Joventut de Malgrat, Sergio Ortin explica que el resultat de l’enquesta és vinculant i que, per tant, el Sound Nicolau d’enguany serà de grups locals o, en cas de manca de grups, una combinació entre grups locals i DJs

En l’última festa de Sant Nicolau, el concert jove va comptar amb l’actuació del raper lleidatà Pablo Hasél i del grup de versions de la Banda del Coche Rojo.
El regidor explica que no s’han plantejat enquestar els joves per saber quins seran els grups que actuaran a les barraques de la Festa Major de Sant Roc, a l’agost, però no descarta consultar-ne de nou les preferències.

L’enquesta per saber l’opinió dels grups del Sound Nicolau ha estat virtual i ha estat operativa durant 15 dies; del 16 al 30 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics