URGENT

Inici de lliga irregular pel CB Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, alguns dels equips del CB Palafolls començaven a fer botar la pilota per primera vegada aquesta temporada.

Els resultats d’aquesta primera jornada han estat positius pels equips del Júnior B i el Sots-21, i en canvi complicat pel que fa al Senior A i al Sots-25.

El primer a jugar era el Júnior B, que s’enfrontava dissabte al vespre contra el Concorchem AB Premià fora de casa. Ho feia amb victòria per 53 a 64, cosa que els permet situar-se a la 5a posició de la lliga. La setmana que ve, l’equip rebrà al Palauet al CB L’Ametlla.

Una de les altres cares de la moneda de la jornada del bàsquet va ser el partit que enfrontava el Sots-25 palafollenc i el Bàsquet Arbúcies al Palauet.

El partit va acabar amb victòria pels visitants per 47 a 63. Un partit que, tot i començar igualat, va comptar amb bona defensa de l’Arbúcies i desencert per part del Palafolls, malgrat la millora a la segona meitat de partit.

Ho explica Alex Sacristán, capità del Sots-25 palafollenc.

Sacristán afirma que el resultat fa mal, més tenint en compte que es jugava a casa, però considera que l’inici de lliga ha estat complicat degut a les baixes de jugadors i la dificultat del rival.

A la mateixa hora que jugava el Sots-25 també ho feia el Sots-21, que viatjava a la pista del Vilafant. Un partit que va acabar amb victòria palafollenca per 59 a 76, resultat que permet a l’equip situar-se en 4a posició de la classificació.

Ja diumenge, l’últim partit de la jornada de bàsquet el va protagonitzar el Sènior A, que rebia a la Unió Atlètica Tossa al Palauet. Els palafollencs van caure per 61 a 73 en un partit complicat per les absències i les lesions. L’equip jugarà dissabte vinent a casa del Begur.

La següent jornada començaran també temporada els equip del Cadet nivell B i els Minis nivells A i B.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics