URGENT

Un aparatós accident sense ferits provoca un ensurt al centre de Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Aquest dijous al matí, dues unitats de la Policia Local de Blanes i dos camions dels Bombers han hagut d’intervenir en un sinistre al centre de la ciutat que, tot i la seva aparatositat, no ha causat cap ferit.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, un conductor que circulava pel Passeig de Mar i que girava per entrar al Carrer Ample ha perdut el control del seu vehicle i ha acabat xocant contra diversos elements del mobiliari urbà.

Tot i que en aquell moment a la zona hi havia una quantitat important de vianants, sortosament no s’ha hagut de lamentar cap ferit.

En l’accident, que s’ha produït poc abans de 3 quarts de 12 del migdia, només s’hi ha vist implicat el conductor del vehicle, un veí del mateix carrer Ample, i el seu acompanyant.

Segons ha informat el consistori, l’home ha donat negatiu a la prova d’alcoholèmia i no presentava símptomes d’estar sota els efectes de cap substància estupefaent.

A conseqüència de la topada s’han arrencat del terra dos fanals, un semàfor, una jardinera i una pilona, així com també s’han produït altres desperfectes.

En les tasques de reparació i neteja del lloc de l’accident hi han estat treballant efectius de les brigades municipals i de l’empresa NORA, que gestiona la neteja i la recollida de residus a Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics