radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Inici » L’Ajuntament considera elevat el cost del projecte de reforma de Roig i Jalpí i modifica l’actuació

L’Ajuntament considera elevat el cost del projecte de reforma de Roig i Jalpí i modifica l’actuació

Obres Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 598 0

La Junta Govern Local del passat 3 de setembre va aprovar de forma inicial el projecte de reurbanització del carrer Roig i Jalpí.

Es tracta d’uns treballs ja previstos per l’anterior equip de govern, però que es van aprovar amb un altre projecte sobre la taula. Ara, el nou equip de govern ha decidit rebutjar la idea inicial, ja aprovada, i ha tirat endavant un segon projecte.

Durant el ple del passat dijous, a preguntes de l’oposició, el regidor d’Urbanisme, Jordi Villaret, explicava que els principals motius que han portat al govern a fer aquest gir en el projecte són, d’una banda, econòmics.

En aquest sentit, Villaret va dir que el milió d’euros que costava la primera actuació no arribava a ser cobert per la subvenció, cosa que ara sí que serà possible, assegura, amb el nou projecte aprovat recentment.

El regidor va qualificar l’anterior projecte de «megalòman», i va assegurar que la nova actuació serà més austera.

En aquest sentit, Villaret va explicar que el projecte consistirà en incorporar xarxa de pluvials en tota la zona, actualment inexistent, així com actuar en el paviment del carrer i també les voreres.

El regidor, a més, afirma que un segon motiu que els ha fet modificar el projecte ha estat la data límit marcada per la subvenció, que és el 31 de desembre. Villaret considera que amb l’actuació aprovada per l’anterior equip de govern no s’hagués pogut assolir i, per tant, s’hagués perdut l’ajuda de la Diputació.

Des del PSC, a l’oposició, es va retreure al govern que no s’hagués plantejat cap alternativa amb l’arquitecte escollit inicialment.

El projecte aprovat ara, de forma inicial, té un cost d’entorn als 327 Mil euros.