URGENT

Blanes porta al ple de demà l’aprovació de la llista de nous llocs de treball dins del pressupost 2020

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous sessió ordinària del ple municipal, amb un total de 8 punts a l’ordre del dia.

Un dels punts destacats és el debat i aprovació de la modificació dels llocs de treball i la plantilla orgànica del consistori.

Segons explica el mateix Ajuntament, es tracta del pas previ a la nova Relació de llocs de Treball, que anirà lligada a l’aprovació del nou pressupost municipal pel proper any 2020.

Específicament, diu l’Ajuntament, el punt que s’ha inclòs en la sessió plenària de setembre ratifica la modificació dels llocs de treball aprovada el passat 30 d’abril.

La nova relació ha de donar compliment als acords a què s’han arribat des de fa mesos amb els representants dels treballadors de l’Ajuntament de Blanes, per tal de proveir de les places necessàries els llocs que han quedat vacants per jubilació o per baixes.

Entre altres punts, el ple també passarà per aprovar inicialment el projecte de modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana de Blanes, en relació a la conservació de les façanes d’un edifici situat al Passeig de Mar.

El ple també es proposarà fixar els dos dies festius addicionals d’obertura comercial autoritzada per a l’any vinent, que segons explica l’Ajuntament han estat triats pels mateixos botiguers, i que seran els dies 29 de novembre i 8 de desembre.

D’altra banda, també està previst introduir en la sessió plenària del proper dijous, per la via d’urgència, un punt per donar suport a la candidatura de la Costa Brava com a Reserva de la Biosfera de la UNESCO, i treballar amb els principis de sostenibilitat.

La sessió també debatrà sobre la resposta que es vol donar a Endesa en relació a la seva demanda del deute de les famílies i persones amb pobresa energètica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics