radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Arrenquen les inscripcions a l’Escola d’Adults de Palafolls

Arrenquen les inscripcions a l’Escola d’Adults de Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 815 0

L’Escola d’Adults de Palafolls és un dels centres educatius que, a hores d’ara, encara no han arrencat el curs. Abans de fer-ho, l’Àrea d’Ensenyament posarà en marxa aquest dimecres el període d’inscripcions.

Enguany, des de l’Àrea d’Ensenyament s’ha volgut incrementar el servei que ofereix el centre, que curs rere curs s’ha anat consolidant, i s’ha fet des d’un treball transversal de diferents àmbits municipals.

Ho explica Anna Rovira, tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Escola d’Adults de Palafolls comptarà amb els cursos habituals d’anglès -que l’any passat va ampliar l’oferta-, així com també cursos d’alfabetització, el graduat d’educació secundària o la preparació per l’accés a grau mitjà o superior, entre altres.

D’altra banda, i conjuntament amb l’Àrea de Promoció Econòmica, s’han preparat també cursos per complementar la formació en diferents camps professionals concrets.

Les incripcions a l’Escola d’Adults de Palafolls es poden fer, presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o bé telemàticament a través del tràmit d’instància genèrica i adjuntant la documentació necessària.

El període per formalitzar les inscripcions comença aquest dimecres i s’allargarà en funció del temps que tardin a ocupar-se les places pels cursos, alguns dels quals no comencen aquest octubre sinó de cara a l’any vinent.

 

Consulta els cursos que s’ofereixen AQUÍ