radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Tot a punt a Palafolls per un nou Cap de Setmana de la Gent Gran

Tot a punt a Palafolls per un nou Cap de Setmana de la Gent Gran

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 466 0

El nostre municipi ja fa uns dies que té a punt les diverses activitats emmarcades en el Cap de Setmana de la Gent Gran, una proposta organitzada des de l’Àrea de Serveis Socials i encarada al sector de població de la tercera edat de Palafolls.

Enguany, les activitats arrencaran ja dijous al matí, i s’allargaran fins el matí del dilluns de la setmana que ve. Es començarà amb un taller de cuina al Casal d’Avis, i que serà obert a totes les persones grans de Palafolls.

Ja a la tarda, a les 4, s’ha organitzat una xerrada sobre el testament vital, sota el títol de «El Document de Voluntats Anticipades», a càrrec de la presidenta de l’Associació Dret a Morir Dignament-Catalunya, Isabel Alonso.

En parla Xesca Torres, membre de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Igualment com en el cas del taller de cuina del matí, aquesta xerrada també està oberta a tota la gent gran de Palafolls.

L’endemà divendres les activitats seran al matí, amb una caminada fins al Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar, que començarà a un quart de 10 del matí. Poc després, a les 10, les persones usuàries del Respir faran una sortida terapèutica al Teatre de Palafolls.

De cara a dissabte s’ha preparat el que ja és tradició en el cap de Setmana de la Gent Gran a Palafolls. Entorn a tres quarts de 7 del matí se sortirà des del Palauet en direcció a la Fageda d’en Jordà, on es visitaran tant l’entorn natural com la coneguda fàbrica de iogurts situada en aquest indret de la Garrotxa.

El Cap de Setmana de la Gent Gran a Palafolls seguirà l’endemà diumenge a la tarda amb el també tradicional homenatge a les parelles palafollenques que compleixen els 50 anys de casats.

De cara a dilluns al matí es tancaran ja les activitats d’aquesta iniciativa social amb un espai de joc intergeneracional que agruparà als usuaris del servei de Respir i els nens i nenes de la Llar d’Infants Palafollets, i que també comptarà amb un taller de contes amb Assumpta Mercader.

 

PROGRAMA DEL CAP DE SETMANA DE LA GENT GRAN: