L’Amateur cau a casa del Sant Hilari en el segon enfrontament de la lliga

El primer equip del CD Palafolls jugava aquest dissabte el segon partit en el que ha estat la 3a jornada de lliga de Quarta Catalana.

Els palafollencs fins llavors 4ts a la taula, viatjaven a casa del segon classificat, el Sant Hilari-Font Vella. El partit va començar igualat, amb un Sant Hilari encetant al marcador al minut 19 però amb resposta palafollenca al minut 33, després d’un gol de Yeray Martori, que significava l’empat a 1.

Tot i que el domini dels primers minuts de la represa va ser per l’Amateur palafollenc, el patit finalment es va decantar pels locals, que van acabar guanyant per 3 a 1.

L’entrenador de l’Amateur A del CD Palafolls, David Gascons, considera que el partit va estar entretingut, amb més ocasions que el rival, però afirma que el futbol són moments i que les ocasions errades els van acabar portant a la derrota.

L’entrenador palafollenc lamenta també que, a la segona meitat, els locals van fer el gol del 2 a 1 en una jugada sospitosa d’estar fora de joc, i a partir d’aquí ja no van poder agafar el ritme del partit.

Malgrat tot, espera que l’equip pugui guanyar a la següent jornada.

Amb la derrota d’aquest dissabte, l’amateur cau a la 6a posició, just per davant del que serà el seu rival aquest proper dissabte, el Sant Antoni.