URGENT

Blanes organitza un curs gratuït de monitor de lleure

Compartiu aquesta història
Foto: xarxanet.org

Es tracta d’una formació gratuïta que tindrà lloc a partir del proper dia 10 d’octubre i fins al 17 de desembre.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, seran dos mesos d’aprenentatge que continuaran amb unes pràctiques, ja l’any vinent, entre gener i març.

Els i les alumnes que el facin hauran de completar un total de 215 hores formatives, corresponents a 125 hores del curs, 160 hores del mòdul de pràctiques, 65 hores del mòdul de competències i habilitats i 25 hores de tutories grupals.

El curs de monitors de lleure infantil i juvenil s’impartirà en horari matinal, al Casal de Joves -l’antic espai conegut com ‘Morralla’- situat al polígon industrial.

Prèviament a l’inici del curs, al llarg d’aquest mes de setembre, es faran les entrevistes prèvies a tots i totes aquelles persones que hi estiguin interessades amb l’objectiu de formar el grup de treball.

Segons explica el consistori blanenc, el curs té l’objectiu d’afavorir el desenvolupament personal i la integració social i laboral de persones joves a través de l’acompanyament, la formació i una primera experiència laboral en el món del lleure, prevenint així la vulnerabilitat. La formació gratuïta està adreçada a joves de 18 a 29 anys d’edat que no estiguin treballant i que estiguin inscrits al programa de ‘Garantia Juvenil’.

El curs està coordinat des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes conjuntament amb la Cambra de Comerç de Girona i amb la col·laboració de Fundesplai.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics