Es reprenen les classes de gimnàs per la gent gran

Classes al Forroll. Arxiu RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Passat l’estiu, aquest matí han tornat a començar les classes de gimnàs dirigides especialment a la gent gran per tal de poder contribuir a un envelliment actiu i millorar així la qualitat de vida de la nostra gent gran.

Es tracta d’activitats dirigides que es fan els dilluns i els dimecres en 3 espais diferents. Les sessions comencen a les 9 del matí a Sant Lluís. A les 10 es fa una segona sessió al centre de Palafolls i a les 11 una última exclusiva pels usuaris del servei del respir.

Es tracta de classes dirigides per professionals de l’activitat física que adapten els exercicis al grup de participants per tal de millorar la flexibilitat, mobilitat, o l’equilibri dels assistents.

Ho expliquen Ivette Callorda, responsable de l’empresa encarregada del servei, i Judit González, la nova monitora de l’activitat a Palafolls.

A cada una de les 3 sessions hi ha disponibilitat per a 25 places.  Ara com ara estan plenes les que es fan al respir i al centre, on hi ha 10 persones en llista d’espera. En canvi, qui vulgui pot assistir a les classes de Sant Lluís, on encara hi ha disponibilitat per a nous participants.

La Caridad i la Mercedes són dues assistents a les classes a Sant Lluís i valoren molt positivament aquesta activitat que fa molts anys que s’organitza al nostre municipi. Asseguren que ha millorat la seva qualitat de vida i que troben a faltar el gimnàs els mesos d’estiu.

Aquestes sessions són gratuïtes per a la gent gran de Palafolls, però cal demanar plaça a través dels serveis socials de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics