URGENT

El nou equip femení infantil de futbol comença l’activitat amb 9 jugadores

Compartiu aquesta història
Cèlia de la Cueva, coordinadora de la secció femenina del CD Palafolls, acompanyada de les jugadores Jana i Aitana – Foto: RP

Aquest passat dijous, la nova branca femenina del CD Palafolls començava a fer les seves primeres passes, un cop reactivada després d’unes temporades sense equips.

L’activitat ha començat amb un total de 9 jugadores d’entre 11 i 13 anys, la majoria de les quals sense experiència prèvia en el món futbolístic però amb la intenció de tirar endavant el nou equip.

En una entrevista ahir dilluns al programa Minut a Minut de RP, la coordinadora de la secció femenina del CD Palafolls, Cèlia de la Cueva, explicava que l’arrencada, tot i que és complicada pel nombre de jugadores, ha estat molt positiva per les ganes que hi ha per part de les seves membres.

A la vegada, de la Cueva lamenta no poder oferir, de moment, altres categories d’equips femenins dins del club palafollenc, tot i que admet que hi ha hagut demanda.

A la coordinadora del club l’acompanyaven la Jana i l’Aitana, dues jugadores del nou equip infantil femení. Les futbolistes van explicar que, tot i haver practicat altres esports, en el futbol han trobat un punt més de motivació, i destaquen també el valor de la companyonia entre les membres de l’equip.

El nou equip infantil femení del CD Palafolls va començar la setmana passada els entrenaments, que farà els dimarts i els dijous a la tarda al Palastàdium, de 5 a dos quarts de 7 de la tarda.

Els primers mesos d’activitat se centraran en preparació física i tècnica, amb la celebració de partits amistosos, i de cara al mes de març l’equip participarà en una lligueta amb altres clubs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics