URGENT

El nou infantil femení del CD Palafolls comença avui els entrenaments

Compartiu aquesta història

A banda de l’arrencada del curs escolar, on també s’inicien noves etapes a Palafolls és en l’àmbit esportiu.

El CD Palafolls ja va anunciar fa uns dies la creació oficial d’un nou equip infantil femení per aquesta propera temporada, i avui dijous és el dia escollit per l’inici dels entrenaments.

L’equip està obert a nenes d’entre 11 i 13 anys que tinguin ganes d’introduir-se en el món del futbol.

Cèlia De la Cueva, coordinadora de l’equip, hja explicat que l’objectiu de l’entrenament d’avui és treballar la part física i tècnica per preparar a les jugadores de cara a l’inici de la lligueta que disputaran a partir del mes de març.

En aquest sentit, De la Cueva aclareix que en molts casos seran nenes que encara no han jugat mai a futbol i que, per tant, cal enfocar des d’una altra perspectiva els primers entrenaments.

Des del club no saben encara amb quantes jugadores comptarà el nou equip infantil femení, però calculen que hi hauria una dotzena de nenes interessades en formar-ne part.

En els darrers dies hi ha hagut més demanda, també de nenes d’edats inferiors que caldrà redistribuir en altres equips, i De la Cueva es mostra satisfeta de la resposta i de com encaren el nou projecte.

El primer entrenament s’inicia avui a les 5 de la tarda al Palastàdium Lluís Moner i s’allargarà fins a dos quarts de 7, essent aquest l’horari habitual de les sessions, els dimarts i els dijous.

El club, però, ha citat avui a les famílies de les noves jugadores una estona abans de l’inici, per poder resoldre dubtes que hi pugui haver.

Durant aquests propers mesos, i fins el mes de març, l’equip combinarà les sessions preparatòries amb partits amistosos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics