URGENT

Balanç positiu de les barraques l’AlterFesta

Compartiu aquesta història

La nit de de diumenge va ser l’última que va acollir concerts de les barraques de l’AlterFesta, que van iniciar-se dijous amb el concert d’Oques Grasses.

Des de l’Àrea de Joventut s’ha fet una valoració positiva dels concerts, tant per l’afluència de públic com també pel seu desenvolupament.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Can Batlle, explicava ahir en declaracions al programa especial de Festa Major, que durant les barraques no s’ha produït cap incident remarcable i que han acollit «molta gent».

En aquest sentit, el tècnic va aprofitar per agrair a totes les persones que van expressar-li a ell i a la resta de companys del local jove els seus comentaris positius sobre la festa.

Després del concert d’Oques Grasses de dijous, les barraques van seguir amb concerts 3 dies més, passant per estils com el punk, l’electrònica o el rap.

Muñoz ha explicat que ara, des de Can Batlle, toca fer la valoració a fons de la Festa i posar-la en comú, també, amb el jovent del municipi.

Paral·lelament als concerts, les barraques van comptar enguany amb un Punt Lila contra les agressions masclistes i LGTBIfòbiques, i que durant la primera nit va atendre una noia després que fos assetjada per un grup de nois. Ho explicava l’endemà la dinamitzadora de Can Batlle Marta Martí, en declaracions al programa especial d’aquesta emissora.

L’última nit de concerts, la de diumenge, es va celebrar sota la carpa ubicada a la pista exterior del Palauet, amb les actuacions d’El Senyor Peix i La Banda del Coche Rojo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics