URGENT

L’Alguer serà protagonista de la 39a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Calella

Calella ha estat l’escenari aquest dijous el matí de la presentació d’una nova edició d’aquest esdeveniment, que enguany tindrà lloc entre el 20 i el 23 de setembre.

Enguany, la inauguració de la 39a edició de la Fira anirà a càrrec del síndic de l’Alguer, Mario Conoci, que serà present durant tots els dies d’activitat.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha recordat que la Fira d’enguany forma part del monogràfic “El nostre món és el món”, ja plantejat a l’edició d’ara fa 4 anys.

Candini ha assegurat que sempre es vol apostar per fer que el format de les fires «sigui la redescoberta del territori des de les seves diferents vessants», ja que entenen l’esdeveniment com una oportunitat d’agermanament i que quedi un posi de relació posterior.

Per la seva banda, el cap de projectes de Plataforma per la Llengua, Marçal Girbau, ha presentat les activitats que tindran lloc en aquesta nova edició. Girbau ha explicat que s’ha volgut treballar perquè la fira «sigui una fotografia de l’Alguer d’avui des del punt de vista cultural» i que, per tant, «serà diversa, intergeneracional i pluridisciplinària».

Girbau ha avançat que la programació cultural «ha buscat l’agermanament d’artistes algueresos amb artistes catalans», i que estarà formada per «estrenes o produccions pròpies que es podran veure per primer cop a Catalunya».

Enguany, la Fira de Calella i l’Alt Maresme tindrà 134 expositors, dels quals 27 corresponen al monogràfic, 30 seran d’entitats i 13 seran artesans tradicionals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics