URGENT

El Punt Lila comença a funcionar aquesta primera nit d’AlterFesta

Compartiu aquesta història

Paral·lelament a l’inici del concert d’Oques Grasses d’aquesta nit a les barraques, a la mateixa hora es posarà en marxa un Punt Lila contra les agressions masclistes i LGTBIfòbiques.

Enguany, la instal·lació d’aquest punt serà de les 11 de la nit i fins a la 1, i servirà per donar informació als assistents sobre el seu principal objectiu: viure unes festes segures i lliures de sexisme i d’agressions.

Marta Martí, dinamitzadora del Local Jove Can Batlle de Palafolls, ha explicat que aquest cop el Punt Lila estarà format per persones voluntàries, i que tindrà un caràcter bàsicament informatiu.

En els darrers mesos, des del Local Jove Can Batlle s’ha estat duent a terme una formació adreçada a joves voluntaris i voluntàries, però el Punt Lila estarà format per persones que van dels 16 anys fins als 40.

Malgrat que la principal funció del Punt Lila sigui informar a la població, Martí ha puntualitzat que els i les responsables de la instal·lació estaran preparades per atendre i respondre davant de possibles casos d’agressió masclista o LGTBIfòbica que es puguin produir, i remarca la necessitat de comptar amb un Punt Lila al nostre municipi.

El Punt Lila contra les agressions sexistes i LGTBIfòbiques es posarà en marxa aquesta nit de dijous i estarà instal·lat cada nit de les barraques de l’AlterFesta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics