URGENT

El CD Palafolls impulsa un nou equip infantil femení per aquesta temporada

Compartiu aquesta història

A finals de la temporada passada, des del club de futbol palafollenc es va reactivar la secció femenina. Va ser amb el debut de l’equip infantil en el torneig de final de temporada que organitza el club cada any.

Ara, a les portes d’una nova temporada, des del CD Palafolls s’ha volgut continuar apostant per la recuperació del femení, i ha anunciat que es crearà un nou equip infantil femení. Estarà format per nenes d’entre 12 i 13 anys i la setmana vinent ja començarà els entrenaments.

Ahir dimarts, el club va fer una primera reunió informativa amb les persones interessades, però des del club palafollenc conviden a totes les nenes que vulguin a assistir el pròxim dia 12 al camp de futbol a provar l’esport.

Cèlia De la Cueva, coordinadora de la secció femenina del CD Palafolls, explica que el club es vol adherir a la campanya #Orgullosa, impulsada des de la FCF per potenciar i promocionar el futbol i el futbol sala femení al territori.

L’empenta per potenciar la creació d’equips femenins a la zona no només es fa des del CD Palafolls, sinó que és compartida amb altres clubs de l’Alt Maresme.

De la Cueva explica que des de l’entitat estan en contacte amb els clubs de Tordera i Santa Susanna, on també s’està treballant per promocionar l’àmbit femení en el futbol.

En aquest sentit, la coordinadora destaca la necessitat d’ajudar-se mútuament.

El nou equip infantil femení del CD Palafolls farà un entrenament obert a les noves jugadores que s’hi vulguin unir el dijous 12 de setembre a dos quarts de 5 de la tarda.

Les sessions d’entrenament es faran els dimarts i els dijous de 5 a dos quarts de 7 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics