URGENT

Blanes aprova ampliar l’Hospital Comarcal amb dos nous quiròfans

Compartiu aquesta història

Durant el ple del passat dijous, l’Ajuntament de Blanes va portar a debat i a aprovació el pla especial urbanístic que ha de permetre tirar endavant amb el projecte d’ampliació del centre sanitari blanenc.

Després que a principis d’any l’hospital demanés al consistori la tramitació de la llicència per poder dur a terme l’ampliació, a l’abril el govern local aprovava els treballs de forma inicial.

Tot plegat servirà perquè es construeixin dos nous quiròfans, amb la intenció de reduir les llistes d’espera dels pacients.

El nou bloc quirúrgic de l’Hospital Comarcal de la Selva comptarà amb 1.300 metres quadrats, en una nova planta on hi haurà sales d’operacions.

Ja fa un temps que la situació a l’hospital blanenc ha obligat, en nombrosos casos, a haver hagut de derivar pacients cap a altres centres sanitaris, com per exemple l’Hospital Josep Trueta de Girona o l’Hospital Sant Caterina de Salt.

Després de l’aprovació del projecte al ple de dijous, el Servei Català de la Salut és l’encarregat de buscar el finançament per poder fer realitat el projecte d’ampliació del centre sanitari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics