radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Malgrat enceta diumenge la seva 37a Setmana Gran

Malgrat enceta diumenge la seva 37a Setmana Gran

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 325 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Es tracta d’una iniciativa impulsada des de l’Associació de Jubilats de Malgrat de Mar, i que recull tot un seguit d’activitats encarades a la població de la tercera edat.

L’activitat que donarà el tret de sortida als actes d’aquesta setmana serà aquest mateix diumenge al matí, amb la inauguració i una xocolatada pels socis. Ja a la tarda s’oferirà un ball amb Duo Gózalo.

A partir d’aquí s’iniciarà una setmana amb activitats cada dia, des de dilluns fins a diumenge dia 8 de setembre, que inclouran espectacles, concerts, tornejos de petanca i de dòmino, àpats de germanor i també una excursió, que es farà a Gleva i a Vic.

Entre els actes de la 37a Setmana Gran de Malgrat també destaquen les representacions teatrals del grup de teatre de l’Associació de Jubilats de Malgrat que s’oferiran al Centre Cultural. Serà el dissabte 7 de setembre, amb doble ració a les 6 de la tarda i a les 9 del vespre, i l’endemà diumenge, amb una funció a les 8 del vespre.

La Setmana Gran es tancarà el mateix diumenge 8 de setembre amb un ofici a l’Església Parroquial, un ball al parc de Can Campassol i la funció teatral al vespre.