URGENT

Blanes acull demà del 2n Gran Premi Costa Brava Sup Race de Paddle Surf

Compartiu aquesta història
Foto: Olga Garsaball / Ajuntament de Blanes

Durant tota la tarda d’aquest dissabte, la ciutat veïna de Blanes es convertirà en seu de la segona edició del Gran Premi Costa Brava Sup Race de Paddle Surf.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, la competició es divideix en dues categories. D’una banda els debutants, amb 4 quilòmetres de recorregut, i de l’altra els avançats, que afrontaran un total de 9 quilòmetres.

El fet que formi part del Circuit Català de Surf fa que l’esdeveniment compti amb participants d’arreu del territori i d’Andorra, així com d’esportistes del mateix municipi de Blanes o de la zona.

Els participants de les dues categories -debutants i avançats- sortiran al mateix moment, a les sis de la tarda, des del costat de la platja de la badia central de Blanes, a tocar de l’espigó del Club de Vela.

Serà des d’aquest punt des d’on faran el seu traçat corresponent, en funció de la categoria, al recorregut delimitat a l’aigua.

Segons ha informat el consistori blanenc, l’esdeveniment és apte per a tothom, amb qualsevol tipus de taula i mida, i es lliurarà una medalla a tots i cadascun dels participants quan finalitzin el circuit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics