URGENT

L’Assassí de la Safanòria torna a posar en alerta Palafolls aquesta Festa Major

Compartiu aquesta història

Entre les activitats que s’oferiran al llarg dels actes de la festa palafollenca de la setmana vinent, l’Esplai El Pas ha estat l’encarregat de preparar algunes de les propostes més dinàmiques.

Emtre elles hi ha l’Assassí de la Safanòria, un joc que es durà a terme durant pràcticament tots els dies de Festa Major i que es viurà en tot moment i en temps real.

Es tracta d’una espècie de joc de rol en què cada participant té una víctima que ha de matar, i ho ha de fer amb un objecte concret: una pastanaga.

Ara bé, a la vegada els mateixos participants són també víctimes, que seran perseguides pel seu assassí corresponent, i que intentarà eliminar-les tocant-los amb una pastanaga.

En parla Clara Otín, membre de l’Esplai El Pas de Palafolls.

Per poder matar les víctimes, cal tocar amb la pastanaga del coll cap avall i de la cintura cap amunt. Un cop eliminat, el participant ha d’enviar un missatge per correu o a les xarxes socials de l’Esplai comunicant la seva mort i qui ha estat el seu assassí.

El joc començarà just després del concert d’Oques Grasses, el dijous 5 de setembre, i s’acabarà el diumenge, abans de l’inici de l’actuació de Senyor Peix, moment en què es proclamarà el guanyador.

Les inscripcions per participar a l’Assassí de la Safanòria es faran demà, de dos quarts d’11 a la 1 i de dos quarts de 5 a dos quarts de 7 al MiD, i també aquest proper diumenge, en aquest cas només en horari de matí. Cal ser major de 16 anys, i en cas de ser menor d’edat cal una autorització dels pares, mares o tutors legals.

D’altra banda, l’Esplai El Pas també torna a organitzar per Festa Major una nova edició de la seva tradicional gimcana, que tindrà lloc el divendres 6 de setembre, i que començarà al parc de Joaquim Ruyra.

La gimcana, que mantindrà obertes les inscripcions fins el mateix divendres a les 2 del migdia, transcorrerà per diversos punts del municipi. L’Esplai El Pas ha publicat a les seves xarxes tota la informació relativa a aquestes activitats, així com les bases del joc de l’Assassí de la Safanòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics