URGENT

Èxit d’inscripcions al Correbars dels Diablesfolls, que esgota places

Compartiu aquesta història

Ahir dimecres, els Diablesfolls van decidir obrir una segona jornada d’inscripcions pel Correbars, una iniciativa que s’ha recuperat per la Festa Major de Palafolls de la setmana vinent i que molt poques vegades s’havia dut a terme al municipi.

Després del matí d’ahir, la colla de diables ha esgotat les 100 places disponibles per participar en aquesta cercavila festiva per diversos dels bars del municipi.

Manel Colás, cap de colla dels Diablesfolls, diu que estan molt satisfets de la resposta de la gent i assegura que no esperaven aquest volum d’inscripcions. Tot plegat ho consideren un èxit.

El Correbars tindrà el seu tret de sortida al Casal d’Avis de Palafolls a les 7 del vespre del divendres 6, i està previst que s’allargui fins a dos quarts de 10 de la nit. Després d’un recorregut pel centre del municipi arribarà al Cafè, on acabarà.

Colás no només destaca l’alta participació de la gent, sinó que també ha aprofitat per agrair la bona predisposició dels establiments que participen al Correbars.

El Correbars ja no admetrà més inscripcions, ja que des de la colla dels Diablesfolls han considerat necessari establir un límit de places per poder gestionar sense problemes aquesta primera edició de la iniciativa.

Des del consistori s’ha recordat als participants que cal respectar la normativa i les recomanacions dels organitzadors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics