URGENT

L’Ajuntament treballa en la reparació d’un paviment malmès de la Figuerassa

Compartiu aquesta història

Aquesta instal·lació esportiva, situada al barri de Sant Lluís, presentava deficiències en els paviments d’algunes zones.

Segons ha explicat l’Ajuntament, es van detectar esquerdes en el ferm de la zona del vestíbul d’entrada, els lavabos públics i el vestidor femení.

Sònia González, regidora d’Esports del consistori palafollenc, ha explicat que s’ha aprofitat l’aturada d’activitat esportiva de l’estiu per treballar en la reparació d’aquest terra per tal de poder-ho tenir enllestit amb l’arrencada de la nova temporada.

L’actuació que actualment s’està duent a terme a la Figuerassa no és l’única intervenció en l’àmbit de les instal·lacions esportives que s’ha fet durant aquest estiu.

La regidora explica que, també durant aquest mes d’agost, s’ha estat treballant en la reparació del parquet del Palauet, que presentava desperfectes després de la Festa Major de l’any passat, així com en el sòcol de la instal·lació.

Segons ha explicat González, des de fa uns dies també s’està treballant en la reparació de l’enllumenat del Palastàdium Lluís Moner, on s’havien detectat alguns problemes amb els focus del camp.

L’Ajuntament de Palafolls assegura que les actuacions s’han fet durant aquest estiu amb l’objectiu de tenir a punt les instal·lacions esportives per la nova temporada esportiva que arrencarà aquest proper mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics