URGENT

Blanes debat demà l’aprovació del POUM

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes celebra demà dijous la sessió ordinària del ple municipal del mes d’agost, en què s’inclou, com a punt destacat, el debat i l’aprovació definitiva del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.

L’aprovació arriba després de les incorporacions al projecte aprovat provisionalment pel consistori el passat febrer.

Segons explica el consistori blanenc, el text refós inclou les consideracions emeses per diverses institucions i organismes nacionals i estatals, com la Secretaria General de Infraestructures del Ministeri de Foment, la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica, i l’Agència Catalana de l’Aigua, entre d’altres.

A banda de l’aprovació del POUM, el ple de demà també debatrà sobre dos altres temes relacionats amb qüestions urbanístiques.

D’una banda, la sessió plenària proposarà aprovar provisionalment el projecte de Pla Especial Urbanístic per ampliar l’Hospital Comarcal de Blanes.

De l’altra, la polèmica de les ampliacions dels càmpings tornarà a ser protagonista al ple blanenc, ja que es presenta un punt per desestimar un recurs presentat pel Càmping Bella Terra contra la multa d’1,34 milions d’euros imposada pel consistori per haver ampliat il·legalment la seva activitat.

El ple d’aquest dijous també debatrà sobre les subvencions pels Projectes de Cooperació al Desenvolupament en l’àmbit internacional pel 2019 i una moció que proposa l’adhesió de l’Ajuntament de Blanes al «Protocol de Seguretat contra les Violències Sexuals en Entorns d’Oci» que ha elaborat la Generalitat.

La sessió, que acabarà amb el torn de precs i preguntes, començarà al punt de les 7 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics