URGENT

Un incident amb el camió d’escombraries deixa sense funcionament els semàfors aquest matí

Compartiu aquesta història
Pal de llum afectat per l’incident d’aquest matí a la zona dels semàfors. – Foto: Policia Local de Palafolls

La zona dels semàfors de Palafolls, a la carretera d’accés a la Costa Brava, s’ha vist afectada aquest matí per un incident amb el camió d’escombraries.

Pels volts de dos quarts de 8 del matí, el camió estava realitzant unes maniobres a l’estacionament de l’hotel situat al costat de la carretera, i de resultes del moviment el vehicle s’ha enganxat amb un dels pals de llum.

De resultes de l’incident, el cable que dona corrent als semàfors s’ha fet malbé, deixant sense funcionament aquests elements reguladors del trànsit de l’accés de Palafolls.

N’ha parlat a aquesta emissora Miguel Ángel Marín, sots-inspector de la Policia Local de Palafolls.

L’incident ha obligat a la Policia Local a regular el trànsit en aquesta zona, i poc abans de les 9 del matí s’ha donat per finalitzada l’actuació.

Per altra banda, i pel que fa encara a les actuacions policials, el cos local de seguretat palafollenc ha actuat aquest passat cap de setmana en dues denúncies per conduir sota els efectes de l’alcohol i una per fugir del lloc d’un accident.

El cos de seguretat palafollenc ha actuat també en diversos casos relatius al trànsit, així com actuacions relacionades amb les ordenances municipals, per exemple, en un cas per tenir la música massa alta en un habitatge.

Tot plegat en un cap de setmana que ha deixat un total de 5 accidents de trànsit registrats al nostre municipi.

La Policia Local de Palafolls també ha actuat en dos casos d’abocaments en zones no permeses, dos casos més per incompliment de l’ordenança de tinença d’animals de companyia, així com una intervenció en l’àmbit de les substàncies estupefaents i una detenció d’una persona que es trobava en situació de recerca i captura, entre d’altres actuacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics