URGENT

L’ARTS d’Estiu supera les expectatives de públic a l’edició d’enguany

Compartiu aquesta història

Ahir diumenge, el festival tancava la seva 9a edició amb l’actuació del Mag Lari, l’últim dels espectacles inclosos en el certamen, que enguany canviava d’ubicació.

El festival s’ha celebrat enguany en un espai de la platja entre Pineda i Santa Susanna, en un solar de la carretera N-II de més de 10.000 metres quadrats.

Segons els organitzadors, el nou entorn ha permès ampliar la zona del village del festival, amb restauració, comerç i oci, i que els impulsors volen fer créixer de cara a pròximes edicions del festival.

L’edició d’enguany s’ha tancat amb 32.000 espectadors, una xifra superior a les previstes per l’organització, i que segons els impulsors respon al canvi d’ubicació. En total, però, pel nou espai del village hi ha passat entorn de les 80.000 persones.

Tot plegat, en una edició que inclòs també espectacles dedicats al públic familiar i que també ha vist suspesos fins a 3 concerts. D’una banda, el de Rozalén, per culpa de la pluja; el d’Operación Triunfo, per decisió de la promotora, així com el concert “Love the 90’s”, en aquest cas per problemes estructurals de l’escenari, i que van obligar als organitzadors de l’ARTS d’Estiu a canviar la infraestructura en ple festival.

Per l’edició d’enguany de l’ARTS d’Estiu hi ha passat artistes com Els Pets, Ana Belén, Rosario, Juan Magán, Diego el Cigala o David Bisbal, entre d’altres, i també ha comptat amb propostes de caràcter familiar com les de Damaris Gelabert o El Pot Petit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics